• Till lägenheten tillhör 3 nycklar och 4 brickor, dubbelkolla att låscylindern är original och att den ej är utbytt. Om låscylindern är utbytt är det bra att känna till att man inte kan sätta sitt lås i serviceläge vid exempelvis OVK eller liknande ärenden och då måste finnas på plats hemma och öppna för service, ofta under hela dagar.
  • Till lägenheten tillhör en bopärm som innehåller bla. garantibevis för vitvaror, se till att den lämnas kvar vid överlämning.
  • Just nu är föreningen ansluten till Sundbybergs stadsnät avseende tjänsterna kabel-TV, bredband och telefoni. Utöver avgiften tillkommer 81 kr/mån för kabel-TV. Bredband tecknas hos valfri operatör (och betalas) separat av boende. Men, vi genomgår just nu en process att få ett gemensamt bredbandsavtal med Bahnhof, detta trär i kraft den 23e Augusti 2022. Denna dag kommer en urkoppling av det gamla bredbandsnätet och en inkoppling av det nya att ske, vilket kräver att man antingen är hemma och kan öppna upp eller sätter sin dörr i serviceläge just den 23e Augusti. Om du vill veta mer om detta så kontakta styrelsen.  Efter detta kommer vi att ha gemensamt bredband á 1000 Mbit/s för 81 SEK/månad vi Bahnhof. Så om man flyttar in innan dess bör man teckna ett bredband med bindningstid som inte sträcker sig längre. Beloppet kommer att faktureras med avgiften. Via Bahnhof kommer medlemmar även kunna skaffa TV-kanaler och fast telefoni. Medlemmar får själva kontakta Bahnhof för detta på bahnhof.se eller ring deras kundtjänst på 010-510 00 00.
  • Namn på postlåda, tidningshållare, entrétavla och porttelefon uppdateras på tillträdesdagen enligt överlåtelseavtalet av vår förvaltare. Önskar man ändra i efterhand eller lägga till någon, kontakta vår fastighetsförvaltare.
  • Information om din förening sker endast digitalt, se därför till att du får föreningens nyhetsbrev och aviseringar. Läs mer under ”Nyhetsbrev & Aviseringar”.
  • För att göra en bokning i våra gemensamma lokaler kan du boka i Aptus app eller webbportal, läs mer under fliken ”Gemensamma utrymmen”.
  • Säljare ansvarar för att anlitad mäklare tar bort skyltar och lappar gällande försäljning.